Sektori poslovanja:

Poslovne zgrade

Održavanje poslovnih zgrada više nije pitanje samo smanjenja troškova. Fokus su postali zadovoljstvo korisnika, povećanje osjećaja udobnosti, mogućnost ultra-responzivnih usluga te pametne zgrade. Svojim uslugama smo se prilagodili navedenim zahtjevima tržišta.

Shopping centri

Kvaliteta usluge i zadovoljstvo kupaca dva su relativna, ali različita pojma i to se najviše izražava u industriji trgovačkih centara. Pored uobičajenih usluga, upravljanje infrastrukturom, upravljanje ambijentom i upravljanje prometom samo su neki od osnovnih fokusa prilikom pružanja usluge.

Supermarketi

Količina i rasprostranjenost prodajne mreže, brzina reakcije, razumijevanje potreba kupaca, kao i brojni drugi zahtjevi, su ono što sačinjava izazove u ovom sektoru. Nudimo partnerski pristup kod održavanja mreže trgovina sa ciljem uspostavljanja kvalitetne komunikacije koja će rezultirati zadovoljstvom svih sudionika.

Retail

U maloprodajnoj industriji, fokus je na održavanju prodajne površine na vrlo visokoj razini. Održavanje izgleda u trgovini, smanjenje operativnog rizika, povećanje učinkovitosti i upravljanje troškovima naši su glavni fokusi.

Industrija

Velika je razlika između održavanja uredske zgrade i održavanja proizvodnog pogona ili tvornice. Raspored organizacije proizvodnje, razumijevanje prirode proizvodnje, sigurnosni problemi i pitanja usklađenosti samo su neki od razloga zašto je upravljanje industrijskim pogonima drugačija igra. Mi to razumijemo i znamo se nositi s time.

Zdravstvo

Nudimo bolnicama priliku za smanjenje troškova i povećanje kvalitete, slijed procesa, motivaciju zaposlenika i zadovoljstvo korisnika. Nudimo integrirani inovativni pristup radu, održavanju, poboljšanju i prilagođavanju zgrada i infrastrukture zdravstvene organizacije u kako bi se stvorilo okruženje koje snažno podržava primarne ciljeve te organizacije.

SURAĐUJTE S NAMA

Uspjeh svakog projekta
u najvećoj mjeri ovisi
o kvalitetnoj pripremi
i planiranju.

Nazovite nas ili ispunite naš online obrazac.

Zatražite ponudu ili postavite pitanje o našim uslugama.

Veselimo se Vašem upitu!